På grunn av hvor mange det er og hvordan de brukes, er DLL-filer vanligvis hovedfokus for en betydelig andel av feilene som sees når du begynner, bruker og stenger av Windows. Å åpne en DLL-fil er imidlertid relativt sjelden, siden du aldri skal redigere en slik fil, og redigering i seg selv vil sannsynligvis føre til problemer med programmer og andre DLLer. I Kjør eller søk-boksen , skriv ” msconfig” uten anførselstegn . Du kommer til å bruke dette verktøyet til å fortelle operativsystemet skal starte opp i “Safe mode ” Hvorfor? Sikker modus laster bare nødvendige operativsystemfilene . Når filene er lastet inn i operativsystemet , kan de være vanskeligere og mer komplisert å fikse. Hvis årsaken til problemet ikke er Windows Mail-programmet, kan problemet være i noen manglende COM-komponenter.

  • Er du registrert hos SigveSaker som brukar av DataBibelen kan du notere på bestillinga at det er ei oppgradering, så sparer du nokre kroner.
  • Men før du tyr til disse løsningene, prøv disse første rettsmidlene og se om de løser problemet ditt.
  • De mest innbitte Apple-brukerne ser på Mac og Mac OS som en naturlig kombinasjon som ikke bør tukles med.

Som en populær lagringsenhet har ekstern harddisk større lagringskapasitet. Folk bruker den til å overføre data mellom ulike maskiner. Men det betyr ikke at ekstern harddisk er en perfekt lagringsenhet. Og brukere kan støte på ulike problemer, for eksempel ekstern harddisk, som ikke viser Windows 10. I denne veiledningen delte vi flere løsninger for å fikse dette problemet, for eksempel aktivere harddisk, oppdater drivere, tilordne stasjonsbokstav og mer. Enda viktigere, Apeaksoft Data Recovery er den beste måten å fikse dette problemet uten tap av data.

Hvorfor Kan Jeg Ikke Åpne Dlb Files?

Hvis operativsystemet eller programvaren ikke kan finne den aktuelle DLL-filen, eller hvis DLL-filen er ødelagt, kan du motta en DLL-filen mangler budskap. DLL-filer inneholder viktig informasjon om Windows og PC-ens maskinvarekonfigurasjon. Å åpne disse filene kan tillate erfarne brukere å potensielt feilsøke problemer i Windows, men bør ikke forsøkes av de uten erfaring, da det er lett å gjøre en feil og skade driften system. “Windows Shell Common DLL” er assosiert med shell32.dll-filen. Som nevnt tidligere, er DLL-filer relatert til programmer. Hvis feilen dukker opp når du åpner et bestemt program, for eksempel Internet Explorer eller tredjepartsprogram, oppdaterer du programmet eller installerer det på nytt. Oppdateringen og installasjonen kan inneholde den manglende DLL-filen.

Opplæring Og Brukerstøtte For Adobe Acrobat Reader

Overflødige eller utdaterte midlertidige filer kan forstyrre ytelsen til Windows eller programmer. Om nødvendig må du kontakte videokortprodusenten for en oppdatert driver eller laste ned en fra produsentens nettsted. (for å finne ut hvem som er produsenten av et Reparer Dll-feil videokort, se kortets egenskaper i Device Manager . Enkelte systemkomponenter—for eksempel kan enhetsdrivere og virusverktøy—kan konfliktere med installeren og resultere i en ufullstendig eller mislykket installasjon. For å forhindre disse konfliktene, må du installere programmet fra skrivebordet eller i enkel modus. Før du starter Adobe-programmet ditt må du deaktivere andre programmer og tjenester ved bruk av Selektiv oppstart.

Enhetsdrivere og programvare som lastes automatisk i Windows, kan føre til konflikter med installasjonsprogrammet for Elements og forårsake problemer. I forenklet modus er ikke-standard enhetsdrivere og oppstartsprogramvare deaktivert. Finner du det så kan du finne din pc modell og få tak i de riktige driverene. Det oppsto noen problemer med å installere oppdateringer, men vi prøver igjen senere. Jeg installerte Windows 10 og den fungerer fint. Men oppdateringen som kom for en stund siden vil oppdatere seg om og om igjen, men kommer bare til 32 % og så blir den stående der. Da holder jeg inne start-knappen og begynner alt på nytt.